5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çOkay tercih edilen firmalardan biridir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

 Kırmadan su kaçağı tespiti işlemlerini son teknoloji gelişmiş kameralı cihazlarla yapmaktayız. Su kaçaklarının oluşma nedenleri arasında birçAlright etken bulunuyor.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Binanın Yapısındaki Bozukluklar, zaman içerisinde binanın da yaşının gelmesi ile birlikte bina oturmaya başlamaktadır.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

This Web page is using a protection service to shield alone from on-line assaults. The action you simply executed triggered the safety solution. There are many actions that may induce this block including publishing a specific word or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz 3 kolay advertisementımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çok sağlıklı su tesisatçısı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çOkay teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden one hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page